Plantasgroup | Blomster og planter leverandør og grossist - Læs om os her
Leverandør og grossist af blomster og planter - med næsten 40 år erfaring er vi eksperter! Læs mere om os her.
Blomster, planter, blomster engros, planter engros, blomster, aarhus, blomster fyn, plantas, floraservice, proflora, greeen plus, flora nordic, pro nordic,
15362
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15362,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Blomster design

Om Plantas Group A/S

Plantas blev stiftet i 1979 af Kurt Løw-Larsen. Virksomheden har dermed næsten 40 års erfaring som engrosfirma inden for blomster og planter.

I 2006 blev der gennemført et ejerskifte, der sikrede fortsat privat ejerskab, og selskabets hovedaktionærer er i dag Michael Honoré med 100%.

I forbindelse med ejerskiftet skete der tilpasning af virksomhedens forretningsgrundlag, hvilket har betydet, at Plantas Group har udvidet sine aktiviteter til andre markeder og segmenter inden for branchen. Udover salg af blomster og planter til det danske marked eksporteres der i dag også til Norge, Sverige, Finland, Holland, Belgien, Frankrig, Italien, Polen, Rusland og Baltikum.

Selskaberne i Plantas Group er klart segmenteret.
Plantas A/S, som handler med de danske supermarkedskæder samt tonegivende aktører i udlandet. Proflora A/S som er leverandør til faghandlen. Flora Service Danmark A/S, med salg til convenience markedet.
Herudover omfatter koncernen også handelsselskaberne Flora Nordic B.V., ProNordic B.V, Greeen+ A/S, Plantas Italia A/S og PC Trading Srl som alle er blevet en del af koncernen efter 2008.

Plantas Group har hovedsæde i Århus, mens der ligeledes er terminaler i, Ålborg, Odense, Kolding, København, Aalsmeer og Rijnsburg i Holland og Albenga i Italien.

I dag beskæftiger Plantas Group ca. 200 engagerede medarbejdere. Virksomheden bygger på frihed i jobbet, engagement og korpsånd.
Endvidere er rummelighed og en fri omgangstone nogle af kendetegnene for koncernen.

Vision

“At være den mest troværdige og innovative samarbejdspartner indenfor handel med blomster og planter.”

Mission

“At skabe vækst og værdi sammen med toneangivende europæiske samarbejdspartnere indenfor blomsterbranchen.”

Værdier

“Plantas-koncernen har en række grundlæggende værdier, som er centrale i koncernens ageren i hverdagen.

Disse værdier er:
• Troværdighed • Loyalitet • Fleksibilitet • Successkabende • Købmandskab”

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

Kontakt os for mere info om hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed!