Vil du arbejde sammen med os?

I Plantas Group er vi ca. 200 medarbejdere, fordelt på lokationer i hele Danmark. Derudover har vi medarbejdere i Holland, Polen og Italien.

Med et job i Plantas Group får du derfor mange dygtige og engagerede kollegaer.

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet og med masser af muligheder for din fremtidige karriere.

[qode_advanced_tabs title_tag=”h2″][qode_advanced_tab tab_title=”Ledige stillinger”]

Der er ikke nogen aktuelle ledige stillinger lige nu, men du er altid velkommen til at sende dit CV til os på admin@plantas.dk.

[/qode_advanced_tab][qode_advanced_tab tab_title=”Uopfordret ansøgning”]

Plantas Group er i rivende udvikling og derfor er vi løbende på udkig efter kompetente medarbejdere.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på admin@plantas.dk.

[/qode_advanced_tab][/qode_advanced_tabs]
[custom_font font_family=”Open Sans Condensed” font_size=”20″ line_height=”36″ font_style=”normal” text_align=”left” font_weight=”600″ text_decoration=”none” text_shadow=”no”]ET JOB MED FRIHED[/custom_font]

Virksomheden bygger på frihed i jobbet, engagement og sammenhold. Endvidere er rummelighed og en fri omgangtone nogle af kendetegnene for koncernen.

[custom_font font_family=”Open Sans Condensed” font_size=”20″ line_height=”36″ font_style=”normal” text_align=”left” font_weight=”600″ text_decoration=”none” text_shadow=”no”]UDVIKLINGSMULIGHEDER[/custom_font]

I Plantas Group ønsker vi at tilbyde gode udviklingsmuligheder. Vi er åbne overfor at man kan rokere internt i virksomheden og der er bl.a. mulighed for udstationering til fx Italien eller Holland.

[custom_font font_family=”Open Sans Condensed” font_size=”20″ line_height=”36″ font_style=”normal” text_align=”left” font_weight=”600″ text_decoration=”none” text_shadow=”no”]VI HAR DET SJOVT[/custom_font]

Vi gør meget ud af at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi ønsker at skabe en sjov og spændende hverdag og har samtidig en årlig sommerfest og julefrokost, som aldrig går stille for sig.