Plantasgroup | Karriere
16394
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16394,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Vil du arbejde sammen med os?

I Plantas Group er vi ca. 200 medarbejdere, fordelt på lokationer i hele Danmark. Derudover har vi medarbejdere i Holland, Polen og Italien.

Med et job i Plantas Group får du derfor mange dygtige og engagerede kollegaer.

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet og med masser af muligheder for din fremtidige karriere.

Der er ikke nogen aktuelle ledige stillinger lige nu, men du er altid velkommen til at sende dit CV til os på admin@plantas.dk.

Plantas Group er i rivende udvikling og derfor er vi løbende på udkig efter kompetente medarbejdere.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på admin@plantas.dk.

ET JOB MED FRIHED

Virksomheden bygger på frihed i jobbet, engagement og sammenhold. Endvidere er rummelighed og en fri omgangtone nogle af kendetegnene for koncernen.

UDVIKLINGSMULIGHEDER

I Plantas Group ønsker vi at tilbyde gode udviklingsmuligheder. Vi er åbne overfor at man kan rokere internt i virksomheden og der er bl.a. mulighed for udstationering til fx Italien eller Holland.

VI HAR DET SJOVT

Vi gør meget ud af at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi ønsker at skabe en sjov og spændende hverdag og har samtidig en årlig sommerfest og julefrokost, som aldrig går stille for sig.